Als wijnliefhebber altijd al uw eigen wijngaard willen hebben?

Een extra feestelijke gebeurtenis want Cantina Fradilles heeft in 2022 op de VinItaly vier certificaten gehaald boven de 90 punten. Met 91 punten behoorde de Memorias tot een van de top wijnen van Italië.

Wijndomein Atzara, gelegen in de prachtige Mandrolisai, biedt u die unieke mogelijkheid om uw eigen wijngaard te creëren.

Via haar bijzondere Mandrolisai/Creccherie Wijnstokken Lease Programma heeft u de mogelijkheid tot een superieur wijnavontuur en het gelijktijdig zorgeloos genieten van uw eigen wijngaard en dit alles op het prachtige eiland Sardinië!

Wijn Experience
Beleef zelf dit mooie wijn-avontuur en geniet van uw eigen Italiaanse kwaliteitswijnen DOC. Met een wijnstokken-leasecertificaat bent u voor een periode van één, twee of drie jaar bezitter van 10 wijnstokken of een veelvoud hiervan. U ontvangt in 2023, 10 flessen wijn per 10 wijnstokken, een wijn welke al 3 jaar gerijpt is. Een hele leuke ervaring en goede investering voor elke wijnliefhebber (minimumleeftijd 21 jaar).

Bekijk ook onze brochure in PDF.

Voordelen
Het wijnstokken leasen biedt diverse voordelen. In de toekomst is het mogelijk om de wijnflessen af te nemen en er een persoonlijke identiteit aan te geven. U kunt het etiket en/of de kurk namelijk laten personaliseren. Daarnaast ontvangt u als certificaathouder een uitnodiging voor de voorjaarsproeverij in de periode mei/juni. In de zomer kunt u deelnemen aan een barbecue in combinatie met een heerlijk wijnfeest. In het najaar kunnen wij u een arrangement aanbieden en heten wij u van harte welkom tijdens de smaakvolle wijnfeesten.

Als certificaathouder kunt u familie, vrienden, collega’s of uw zakenrelaties trakteren op een rondleiding door de wijngaard en uitnodigen voor diverse programma onderdelen waaronder proeverijen, thema- en wijnfeesten. Kortom alles waar een wijnliefhebber van wil mee genieten.
Uiteraard houden wij u middels een nieuwsbrief op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen.

Alle extra voordelen op een rijtje:
– Regelmatig zijn er aanbiedingen speciaal voor de certificaathouders en worden er speciale activiteiten georganiseerd.
– Leuke aanbiedingen in samenwerking met verschillende businesspartners.
– Er komt een certificaat in de wijngaard te hangen met uw naam of bedrijfsnaam, tenzij u aangeeft hier geen prijs op te stellen..

Het wijnstokken leasen is een belangrijk onderdeel van het Wijngoed Vigneti Antichi. Het draagt bij aan een solide basis in de afzet van de Mandrolisai/Creccherie topwijnen en daarmee aan een evenwichtige basis.

Enige tijd geleden zijn we begonnen met het aanbieden van ons wijnstokken Lease Programma.
Binnen enkele weken waren er al tientallen lease-certificaten verkocht. Dit jaar gaan we verder uitbreiden.
Er zijn daardoor volop nieuwe mogelijkheden om deel te nemen aan het wijnstokken Lease Programma.

Inschrijven*
U kunt zich inschrijven voor een periode van één, twee of drie jaar.
Voor een wijnstokken leasecertificaat van 10 wijnstokken of een veelvoud daarvan, kunt u zich aanmelden middels het onderstaande formulier.

Cadeau
Het wijnstokken leasen is niet alleen een leuke investering voor uzelf, maar ook een origineel cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Aanmeldingsformulier leasecertificaat

Aanhef(Vereist)
Naam(Vereist)
Adres
Ik meld mij aan voor(Vereist)
Aantal wijnstokken dat ik wil leasen (1 certificaat = 10 wijnstokken)
Het certificaat krijgt u wanneer de betaling is verricht op bankrekening: IBAN NL46 ABNA 0518 2875 13
t.n.v. Lease Grape Vine Program
email: info@grapevinelease.nl / www.grapevinelease.nl
Stromarkt 12, 7411 PJ Deventer
Telefoon 06 22660982